Bedrijfsinformatie


De Beijer Bouwburo B.V. is opgericht in april 2005 in Doornenburg, een klein dorpje in de Betuwe. Nadat er wat naamsbekendheid was opgebouwd begon het bedrijf goed te lopen. Zelfs in de lastige tijden van de economische crisis was er telkens voldoende werkvoorraad, al werd dat wel iets minder dan in de jaren vóór 2010. In 2012 is het bedrijf verhuisd naar Beneden Leeuwen om van daaruit de werkzaamheden te gaan uitvoeren en het bedrijf verder te ontplooien.

De Beijer Bouwburo B.V. richt zich met name op kleinschalige bouwprojecten zoals vrijstaande woningbouw, 2 onder 1 kap woningen, appartementencomplexen en verbouwingen. Gezien de problematiek van de hedendaagse economie ligt de laatste jaren de nadruk op de verbouwingen. Wij verzorgen hiervoor bouwtekeningen, constructieberekeningen, werkomschrijvingen, toetsingen aan het bouwbesluit, vergunningen etc etc., kortom alles wat benodigd is om een project te kunnen gaan bouwen. Daarnaast kunnen we het uitvoerende deel van de bouwwerkzaamheden begeleiden.

Ook houden we ons bezig met bouwmanagement en bouwtoezicht, met name voor projecten zoals nieuwbouw van appartementencomplexen, seriematige renovaties, verbouwingen van overheidsgebouwen (universiteiten). Dit met name op basis van detachering, maar het komt ook regelmatig voor dat de opdracht rechtstreeks wordt verstrekt.